Blog

Podium op Spa-Francorchamps!

Groot succes op het Spa-Racing festival!

Na een rommelige voorbereiding door meerdere pech gevallen in de 2 vrije trainingen waren de omstandigheden voor een goede kwalificatie allerminst hoopgevend. Diverse technische mankementen die elkaar opvolgden na enkele rondes tijdens de trainingen zijn Gräper en het team hun daden stevig op de proef gesteld. Uiteindelijk is de kwalificatie matig positief verlopen maar zijn de races welzeker net positieve moed aangevangen! Een P7 in race 1 en P3 in race 2 op zondag brachten toch een mooi resultaat op het podium met zich mee! 

Kijk hier de samenvattingen van de 2 races op Spa-Francorchamps

24H DUBAI 2019 GROOTS SUCCES!

2e PLAATS in de 24H of DUBAI 2019!

Het viertal Jost / Apotheloz / Hartog / Gräper pakte een fantastische P2 in zowel de TCR als de TCE divisie. Deze kwam niet aanwaaien: een gebroken schokbreker in de eerste stint en een losgelopen bout in een remtang midden in de nacht zorgden samen voor circa 10 ronden vertraging. Uiteindelijk finishten we op 5 ronden achter P1 en mocht Oscar Gräper plaatsnemen op de kameel richting het podium!

Met goede gevoelens kijken we terug op een groot project waarbij we samen met Bas Koeten Racing met drie auto’s deelnamen aan deze jaarlijkse monsterrace. Trots op podium in het sterke TCR veld.  De voorbereidingen voor de volgende race zijn reeds begonnen na terugkomst van als auto’s en spullen in Nederland zullen we direct alles moeten klaarstomen voor het eerstvolgende avontuur.

 

Kijk hier de highlights van de 24H of DUBAI 2019