Additional menu has not been selected. Do this in the Theme Options → Header → Additional Menu.

COUREUR

  • HR_HR_DSCF3833
    OSCAR GRÄPER
    COUREUR
    Oscar Gräper is oprichter en eigenaar van Gräper Automotive. Perfectie en gedrevenheid vormen het succes van het racen én ondernemen tegelijk!
    SKILL LEVEL

De man achter het stuur

Oscar Gräper

Zowel in als buiten de auto tot het uiterste gedreven om het maximaal haalbare te bereiken!

In december 2015 was eindelijk het doorslag gevende moment om na 10 jaar oefenen op de simulator eindelijk op te gaan voor dat o zo belangrijke pasje, dé racelicentie!

Na twee volle dagen driften, slippen, passeeroefeningen en vooral veel racen op het Circuitpark Zandvoort was het zo ver. Voor de 2e keer afrijden in de auto, maar dan op het circuit! 13 december 2015, 15.00 staat nog in het geheugen alsof het gisteren was. Rijdend in de Mazda Mx5 cup auto, met volle focus laat- en hard aanremmen voor de bocht, goed de lijn inzetten en zo hard mogelijk weer de bocht uit, bocht na bocht ging alles perfect! De prijsuitreiking om 18.00 zei genoeg, na dat iedereen zijn certificaat had ontvangen bleef er nog een over. Een grote wisselbeker voor de állerbeste van de klas; en die was voor mij! Uit handen van één van de Nederlandse racelegendes Tom Coronel ontving ik dé wisselbeker met grote namen uit de autosport! Als dit geen teken voor succes is… 😉