Additional menu has not been selected. Do this in the Theme Options → Header → Additional Menu.

BUSINESSCLUB

Een klinkende naam in de automotive

GRAPER AUTOMOTIVE RACING CLUB

Gräper Automotive verhandelt exclusieve automobielen door het hele land. Ter ondersteuning van onze marketing visie nemen wij groots deel aan de race & rally evenementen door heel Europa. Om de successen hiervan te delen met anderen zijn wij de Gräper Automotive Racing Club begonnen. Een businessclub die draait om autofanaten aan elkaar te koppelen die elkaar helpen in het bedrijfsleven. 

Zomaar een sticker op een auto plakken en een factuur sturen kan iedereen. Enkel, wat heb jij er als sponsor dan werkelijk aan? Wij streven er naar om de sponsoring rendabel te maken! Los van promotie op televisie en social media kanalen doen wij nog veel meer!

 Hoe doen we dat? Wij streven naar de volgende punten:

  • Businessclub evenementen bij sponsoren op locatie.
  • Trackdays
  • De raceauto inzetten voor demo/ open dagen van sponsoren
  • Raceweekenden

Businessclub evenementen bij sponsoren op locatie

Als sponsor wil je graag laten zien wie je bent. Dit kan door jouw diensten goed in kaart te brengen naar de rest van de partners. Dit kan op meerdere manieren: evenement bij jou op de zaak, samen met alle partners een kijkje op het lopende project of misschien wel onthulling van een afgerond project om te laten zien waar jouw bedrijf voor staat en wat jullie doen!

Tipje van de sluier: het kickoff event zal medio februari zijn in de showroom van Gräper Automotive. Daarop volgend zal het tweede evenement plaatsvinden bij Absolute Motors te Ridderkerk. Zij zullen de Audi voorzien van een prachtige livery voor het nieuwe seizoen en zal daar live worden onthuld! Is het derde evenement bij jou in de keuken?

Trackdays

Als liefhebber van de autosport ben je trots dat je mag uiten dat je dan ook sponsor bent. Dit deel je graag met je relaties, klanten en- of familie. Speciaal daarvoor kunnen we trackdays organiseren.

Tijdens de trackday nemen we iedereen mee als passagier in de Audi voor wat gigantisch spectaculaire rondes over het circuit naar wens, garantie tot succes en plezier! Naast de “taxiritjes” kunnen we hier nog huurauto’s naast zetten waar men dan zelf met instructie over de baan mag scheuren, wie wil dit nou niet?! Vraag naar de mogelijkheden, het kan helemaal zoals jij het wilt.

De raceauto inzetten voor demo’s -en open dagen van sponsoren

Heb jij een open dag of evenement op de zaak en wil je daar een gave trekpleister aan toevoegen? Geen probleem, wij zetten de Audi RS3 LMS daar graag voor in! We brengen de auto op locatie en halen hem daar na afloop ook weer op. Wens je ook instructie en uitleg bij de auto, dan is dit altijd in overleg mogelijk. Ook bij beurzen of externe evenementen is de Audi uiteraard beschikbaar. Beschikbaarheid is uiteraard o.v.v. raceweekenden die mogelijk op dezelfde datum gepland zijn.

WORDT AL BUSINESSCLUB LID VOOR € 950,- PER JAAR

Woon alle businessclub evenementen én een race weekend bij!