Gräper samen met Zumbrink aan de start op Zandvoort in de CUPRA TCR van Ferry Monster Autosport

Capelle aan den IJssel (Nederland) – Oscar Gräper en Henry Zumbrink vangen de herstart van het seizoen samen aan in de (SEAT) Cupra TCR van Ferry Monster Autosport op het vernieuwde Circuitpark Zandvoort! De Zandvoort Superprix is het vervangende evenement voor het afgelaste weekend op Circuit Zolder begin deze maand, dat evenement kon geen doorgang vinden op last van de Belgische provincie die geen evenementen meer toe liet. Dit weekend wordt er samen gereden met de DNRT en namens de Supercar Challenge rijden de heren hier te gast op het DNRT weekend. 

CUPRA TCR by Ferry Monster Autosport

Als vervanger van de AUDI RS3 zullen we dit seizoen aanvangen in de (Seat) CUPRA TCR van Ferry Monster Autosport. Dit is net als de AUDI een TCR auto. Dit betekend feitelijk dat de auto de exacte snelheid in zich heeft als de AUDI alleen in een andere koets. De Cupra waar we mee gaan rijden was ook één van dé concurrenten van afgelopen seizoen in de Supercar Challenge, om deze reden hebben we er ook alle vertrouwen in dat we een snelle auto tot onze beschikking hebben!

Nieuw team en 2e coureur

Samen met Henry Zumbrink vangen we het seizoen aan in de Supercar Challenge. Henry is een bewezen coureur die na een paar jaar afwezigheid door fysieke problemen eindelijk weer in de raceauto kan gaan zitten. Met de ervaring van Henry weten we zeker dat wij een sterk koppel zullen zijn en als alles voorspoedig loopt ook zeker om het kampioenschap kunnen gaan strijden!

Tijdsschema dit weekend “Zandvoort Superprix”

Vrijdag: 17.00 – 18.20 Free Practice  |  18.30 – 19.00 Qualifying R1 & R2

Zaterdag: 14.35 – 15.35 Race 1

Zondag: 15.05 – 16.05 Race 2  

SPONSOREN VOOR DIT WEEKEND

Wij danken onze sponsoren voor dit raceweekend: 

VDR Gevelreiniging – www.gevelreiniging.nl

‘T Goeiehuys Vastgoed – www.goeiehuys.nl

2-ROCK

Dealer Krediet & Leasing – www.dealerkrediet.nl

Gräper Automotive – www.graperautomotive.nl

Harvest Promogifts – www.harvestpromogifts.nl

Autobedrijf Tijmons – www.tijmons.nl

Ferry Monster Autosport – www.ferrymonsterautosport.nl

 

Het seizoen

Door de bekende crisis is de volledige agenda op de schop gegaan. Voor nu bekend is het seizoen als volgt ingedeeld:

Zandvoort Superprix     21-23 augustus te Circuitpark Zandvoort

DTM WEEKEND              4-6 September te TT-circuit Assen

GAMMA Racing DAY      25-27 september te TT-Assen

“Voorjaars races”            9-11  oktober te Circuitpark Zandvoort

Hankook Finale Races   30 okt t/m 1 november te TT-Assen

 

Voor als nog zijn alle evenement vrij toegankelijk maar wel in beperkte aantallen. Sponsoren hebben ten alle tijden recht op kaarten, niet sponsoren moet ik snel weten waar en wanneer ze willen komen, dan kan ik dat nu regelen.

Sponsoring

Sponsoring is een heel belangrijk aspect in de autosport. Zonder onze sponsoren kan er niet gereden worden. Nu zijn we er van bewust dat het in deze tijd voor sommige moeilijk zal zijn om te kunnen sponsoren. Maar, vergeet niet hoe belangrijk relatiemarketing is in de huidige tijd! Bezuinig niet op je relaties, die heb je op langer termijn altijd nodig. Een leuke dag op het circuit heeft zich bij meerdere duidelijk bewezen als een opkikker van de relatie met jouw klant of leverancier. Sponsoren kan al vanaf € 500,- per race! Met 5 race weekenden gepland in het binnenland met 2 grote eyecatchers van evenementen als het DTM weekend en GAMMA Racing day te Assen kun je jouw relaties een onvergetelijke dag bezorgen!

Ben jij geïnteresseerd om te investeren in jouw relaties? Laat het ons weten en dan maken we daar samen een mooi plan voor! Het is laagdrempelig en zéér vermakelijk!

Wij kijken uit naar een geweldig race weekend op het Circuitpark Zandvoort 

info@graperautomotiveracing.nl

+31(0)6-29449565

Gräper loopt door pech een goed resultaat mis tijdens eerste wedstrijd vernieuwd Zandvoort
VORIG BERICHT
Gebrek aan ritme raast het podium net voorbij
VOLGEND BERICHT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *