Groot succes tijdens de Gräper Automotive Racing Club kick-off

Maandagavond, 2 maart 2020, vond de kick-off van The Gräper Automotive Racing Club plaats. Tijdens deze introductieavond werden de netwerkrelaties van Oscar Gräper uitgenodigd in de showroom van Gräper Automotive. Het uitgebreide gezelschap werd door Gräper ingelicht wat de nieuwe businessclub inhoudt en wat voor voordelen het voor hen heeft om hierbij als ondernemer en autoliefhebber betrokken te zijn.

 Gräper Automotive

De oprichter van de Gräper Automotive Racing Club en uiteraard Gräper Automotive, Oscar Gräper, is zelf met zijn bedrijf enorm actief in de autosportwereld. Niet alleen in de autohandel is de naam Gräper Automotive bekend, ook is Gräper zelf ook regelmatig te vinden op de racebaan bij rally & race evenement door heel Europa. Door het enorme netwerk aan autofanaten en ondernemers dat hij hiermee heeft opgebouwd ontstond het idee om al deze netwerkrelaties aan elkaar te koppelen.

 Kick-off

Afgelopen 2 maart 2020 ontving Gräper tijdens de introductieavond van The Gräper Automotive Racing Club de potentiële leden in zijn showroom in Capelle aan den IJssel. De introductieavond was vooral bedoeld om elkaar alvast beter te leren kennen en iedereen in te lichten over de vele voordelen van de businessclub. Zo worden er per jaar 5 evenementen op- én 5 evenementen naast het circuit georganiseerd waar leden bijeen kunnen komen én uiteraard het leggen van zeer interessante nieuwe contacten.

Live onthulling

Met een zeer hoge opkomst en veel geïnteresseerden in de Gräper Automotive Racing Club wordt er teruggekeken op een succesvolle kick-off. De tweede bijeenkomst staat dan ook al gepland en zal op 26 maart 2020 plaatsvinden op de locatie van Absolute Motors te Ridderkerk. Extra speciaal aan deze tweede bijeenkomst is dat hier, live, de onthulling van de nieuwe livery van de Audi RS3 LMS voor het nieuwe raceseizoen zal worden onthuld.

Meer foto’s van de openingsavond: 

[ngg src=”galleries” ids=”9″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″] 

VOOR IN DE AGENDA: 
7 MAART 2020 ZANDVOORT: Final 4, The Newborn Edition!
26 MAART 2020 ABSOLUTE MOTORS TE RIDDERKERK: Onthulling van de nieuwe livery van de AUDI RS3 LMS

Oscar Gräper samen met Bernhard van Oranje naar eerste race op vernieuwd Zandvoort
VORIG BERICHT
Gräper loopt door pech een goed resultaat mis tijdens eerste wedstrijd vernieuwd Zandvoort
VOLGEND BERICHT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *