Oscar Gräper samen met Bernhard van Oranje naar eerste race op vernieuwd Zandvoort

Oscar Gräper rijdt samen met Bernhard van Oranje volgende maand de eerste wedstrijd op het vernieuwde circuit van Zandvoort. Tijdens de Final 4: Zandvoort Reborn die 7 maart wordt verreden bundelen de heren hun krachten en komen uit voor het team van Bas Koeten Racing.

Het circuit van Zandvoort is deze winter onder handen genomen, ter voorbereiding op de Dutch GP die in mei van het jaar plaatsvindt. Tijdens de Final 4: Zandvoort Reborn, de laatste wedstrijd van het Winter Endurance Kampioenschap 2019-2020, wordt de eerste wedstrijd verreden op de aangepaste baan. Oscar Gräpermaakt van de mogelijkheid gebruik om de eerste racekilometers op de piste te rijden nog voordat de F1-helden als Max Verstappen en Lewis Hamilton het circuit in de duinen zullen bedwingen. Daarbij wordt hij bijgestaan door Bernhard van Oranje. Die heeft niet alleen veel ervaring in de racerij, maar is tevens een van de mede-eigenaren van het circuit van Zandvoort. Het duo rijdt met een Audi TCR machine, waarmee beide coureurs al de nodige ervaring hebben.

“Het is natuurlijk een geweldige mogelijkheid om op het vernieuwde circuit van Zandvoort te rijden. De nieuwe kombochten zijn een uitdaging, dus dat wordt genieten. Zeker in de wetenschap dat later dit jaar helden als Max Verstappen op deze baan in actie komen,” aldus Oscar Gräper

 

Voor in de agenda:

Datum: zaterdag 7 maart 2020

Tijdstip kwalificatie: 10.00 – 10.30 

Tijdstip trackwalk: 11.30 – 11.55

Tijdstip start race: 12.00 – 16.00

Prijsuitreiking: 16.30

Gräper en Schouten testen met nieuwe Mercedes AMG GT3 in Barcelona
VORIG BERICHT
Groot succes tijdens de Gräper Automotive Racing Club kick-off
VOLGEND BERICHT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *