Marcel Dekker en Oscar Gräper met Porsche naar de 24 uur Zolder

[nggallery id=7]

Marcel Dekker en Oscar Gräper staan aankomend weekend aan de start van de 24 uur van Zolder. De heren stappen in bij het Belgische team van EMG dat een Porsche 911 GT3 Cup machine prepareert.

In het weekend van 10 en 11 augustus staat de 24 uur op het Belgische Zolder op het programma. De tweede etmaal durende wedstrijd op Belgisch grondgebied in een maand tijd. Marcel Dekker die de afgelopen jaren de nodige kampioenschappen heeft behaald en dit seizoen zeges heeft behaald in de Mazda MX-5 Cup, gaat de uitdaging aan. Hij neemt plaats in een Porsche 911 GT3 Cup, wat een wagen is van een ander kaliber dan waarmee Dekker doorgaans uitkomt. Marcel Dekker liet via zijn Facebook meer dan opgetogen te zijn met zijn aankomende optreden tijdens de 24 uur van Zolder. “Voor mij een droom die uit komt,” aldus de snelle rijder!

Dekker deelt de wagen met Oscar Gräper. Gräper kwam de afgelopen periode onder andere uit met een Audi RS3 LMS TCR in de Supercar Challenge, waar hij de vorige wedstrijd op Zandvoort nog een mooi podium wist te pakken.

UPDATE: Ondanks een goede kwalificatie bracht meermaals technische problemen een P5 op in het eindklassement. Helaas niet het resultaat waarop gehoopt… 

GT WORLDCHALLENGE ZANDVOORT 2019
VORIG BERICHT
Opwaartse lijn gevonden in Assen!
VOLGEND BERICHT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *