Podium op Spa-Francorchamps!

[nggallery id=5]

Groot succes op het Spa-Racing festival!

Na een rommelige voorbereiding door meerdere pech gevallen in de 2 vrije trainingen waren de omstandigheden voor een goede kwalificatie allerminst hoopgevend. Diverse technische mankementen die elkaar opvolgden na enkele rondes tijdens de trainingen zijn Gräper en het team hun daden stevig op de proef gesteld. Uiteindelijk is de kwalificatie matig positief verlopen maar zijn de races welzeker net positieve moed aangevangen! Een P7 in race 1 en P3 in race 2 op zondag brachten toch een mooi resultaat op het podium met zich mee! 

Kijk hier de samenvattingen van de 2 races op Spa-Francorchamps

Enerverende test op PAUL-RICARD met de Mercedes AMG-GT4
VORIG BERICHT
GT WORLDCHALLENGE ZANDVOORT 2019
VOLGEND BERICHT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *