24H DUBAI 2019 GROOTS SUCCES!

[nggallery id=1]

2e PLAATS in de 24H of DUBAI 2019!

Het viertal Jost / Apotheloz / Hartog / Gräper pakte een fantastische P2 in zowel de TCR als de TCE divisie. Deze kwam niet aanwaaien: een gebroken schokbreker in de eerste stint en een losgelopen bout in een remtang midden in de nacht zorgden samen voor circa 10 ronden vertraging. Uiteindelijk finishten we op 5 ronden achter P1 en mocht Oscar Gräper plaatsnemen op de kameel richting het podium!

Met goede gevoelens kijken we terug op een groot project waarbij we samen met Bas Koeten Racing met drie auto’s deelnamen aan deze jaarlijkse monsterrace. Trots op podium in het sterke TCR veld.  De voorbereidingen voor de volgende race zijn reeds begonnen na terugkomst van als auto’s en spullen in Nederland zullen we direct alles moeten klaarstomen voor het eerstvolgende avontuur.

 

Kijk hier de highlights van de 24H of DUBAI 2019

 

Veelbelovende testdag op Zandvoort
VORIG BERICHT
Enerverende test op PAUL-RICARD met de Mercedes AMG-GT4
VOLGEND BERICHT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *